header_small_3

Onze diensten: Reiniging

reiniging

Reiniging

Elke oppervlakte heeft zijn eigen manier van behandelen nodig. Nove Diensten heeft de specialistische kennis in huis om voor elk materiaal het juiste schoonmaakmiddel en wijze van reinigen te gebruiken. Bovendien blijven wij ons continu verbeteren door het volgen van cursussen en de marktontwikkelingen op de voet te volgen.

Bekijk projecten

Cleaning

In een schoon interieur bent u productiever en leeft u een stuk prettiger. Samen met u stellen we een schema op waarin al uw eisen en wensen m.b.t. periodieke schoonmaak worden opgenomen. U krijgt een vaste contactpersoon en de juiste medewerker(s), en onze regelmatige controles staan borg voor een continue kwaliteit.

Glasbewassing

Heerlijk door een pas gewassen raam naar buiten kijken, fleurt je humeur helemaal op. Indien nodig maken we bij hogere gebouwen gebruik van steigers en/of hoogwerkers. Contacteer ons voor meer informatie over periodieke glasbewassing.

Herstellingen

Herstellingen aan woningen en gebouwen: alle mogelijke herstelwerkzaamheden, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant.

Industriële reiniging

Bij industriële reiniging denken we in eerste instantie aan het schoonmaken van zaken in bedrijfsgebouwen die meer nodig hebben dan alleen een emmertje zeepsop, bij manier van spreken. Om enkele voorbeelden te noemen:

  • spanten
  • wanden
  • plafonds
  • TL-armaturen
  • vloeren
  • laadstations
  • garageroldeuren

Voor een uiterst grondige reiniging van deze en andere zaken heeft Nove Diensten de kennis, de mensen en de expertise in huis.

Interne verhuizingen

Geen tijd of geen goesting om zelf met meubels, dozen en andere zaken te gaan sjouwen? Nove Diensten neemt u dit werk met plezier uit handen. Het spreekt vanzelf dat we uiterst voorzichtig met uw spullen omgaan.

Ontruiming

Of het nu gaat om het afvoeren van grofvuil, bouwafval of oude vloer- en wandbedekking, Nove Diensten verwijdert het vakkundig en sorteert waar nodig, zodat het op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden.

Sneeuwruimen

Sneeuwvrij maken van parkings en daken.

Trappenhuis

Een trappenhuis is meestal een verbinding tussen uw woon- of werkomgeving en buiten. Dat betekent dat al het vuil dat vanuit buiten via de schoenen wordt meegenomen, in het trappenhuis terecht kan komen, waarna het door anderen weer  naar binnen kan worden gebracht. Periodieke schoonmaak is daarom geen overbodige luxe. Contacteer ons gerust om de mogelijkheden te bespreken.

Tapijtreiniging

Tapijten en vloerbedekking kunnen een broeinest zijn van stof, vuil en bacteriën. Het verdient daarom aanbeveling om deze op zijn tijd een keer goed schoon te laten maken.

Vloeren

Van alle onderdelen van een interieur slijt de vloer gemiddeld het meest. Naast de regelmatige schoonmaak is bescherming tegen slijtage nodig om van een langere levensduur van de vloer te genieten. Welk type vloer u ook heeft, wij zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer het strippen en conserveren van lino- en pvc-vloeren.

Zout strooien

Zout strooien om plaatselijke gladheid tegen te gaan.

1e opkuis

Bij bouwen en verbouwen ontkomt u niet aan grote hoeveelheden stof en ander vuil, dat met een ‘normale’ schoonmaak niet zomaar weg te werken is. Wij hebben hier een aparte specialisatie van gemaakt, zodat u, nadat wij geweest zijn, uw brandschone ruimtes (opnieuw) kunt inrichten.