header_small_3

Onze diensten: Reiniging

renovatie
 • Goed advies
 • Vakkundig werk
 • Van woning tot bedrijfspand
 • Eerlijke kwaliteit

Reiniging

Elke oppervlakte heeft zijn eigen manier van behandelen nodig. Nove Diensten heeft de specialistische kennis in huis om voor elk materiaal het juiste schoonmaakmiddel en wijze van reinigen te gebruiken. Bovendien blijven wij ons continu verbeteren door het volgen van cursussen en de marktontwikkelingen op de voet te volgen.

Bekijk projecten

Vraag een offerte aan:

Ruiten wassen

Schone en heldere ruiten zijn het visitekaartje van een huis, bedrijfsgebouw, instelling, school, etc.

Eenmalig of periodiek, hoog of laag wassen van ruiten is allemaal mogelijk bij Nove diensten. Met inmiddels ruim 20 jaar ervaring kennen we onze stiel. Onze mensen zijn voorzien van minimaal vca basis en hoogtewerker certificaat. Voor elk object doen wij allereerst een risico-inventarisatie analyse, d.w.z. dat wij kijken naar welke hulpmiddelen we als beste en veiligste kunnen inzetten voor onze mensen maar ook voor de omgeving waar gewerkt wordt.

Met een ervaren team van medewerkers, certificeringen & ervaringen, is elk gebouw klein of groot voor Nove-diensten geen probleem. Contacteer ons gerust voor meer informatie over periodieke glasbewassing.

Terrassen en opritten

Door weersinvloeden ontstaan zwammen, groene algen op terras, klinkers en opritten. Na verloop van tijd wordt dit een vervelend aangezicht. Wij kunnen dit voor u professioneel reinigen middels heet water onder gepaste druk. Door de juiste temperatuur 80c worden alle sporen en micro-organismen gedood. Na de reiniging wordt een anti-mosprodukt aangebracht om een langer effect van uw gereinigde stenen te kunnen garanderen. Indien nodig vullen we de open voegen met nieuw invoegzand.

Regenwaterput

Waarom een regenwaterput reinigen?
Een goed uitgeruste regenput moet je in principe niet vaak schoonmaken. Binnenin de put nestelen er zich allerlei micro-organismen tegen de betonnen wand, die op een natuurlijke manier de regenwaterput reinigen. Een goede filter voorkomt bovendien dat er vuildeeltjes in de put terechtkomen. Toch kan het op termijn gebeuren dat er zich slib vormt op de bodem, en dan kan je de regenwaterput reinigen. Ook wanneer je merkt dat het water verkleurt of dat het een onaangename geur heeft, is een onderhoud aangewezen. Hoe vaak je dit moet doen hangt af van de installatie. Zo moet een regenput zonder filter jaarlijks gereinigd worden, eentje met filter slechts om de vier à vijf jaar.

Ontruimingen

Of het nu gaat om het afvoeren van grofvuil, bouwafval of oude vloer- en wandbedekking, Nove Diensten verwijdert het vakkundig en sorteert waar nodig, zodat het op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden.

Vloeronderhoud

Van alle onderdelen van een interieur slijt de vloer gemiddeld het meest. Naast de regelmatige schoonmaak is bescherming tegen slijtage nodig om van een langere levensduur van de vloer te genieten. Welk type vloer u ook heeft, wij zijn van alle markten thuis. U kunt bij ons ook terecht voor onder meer het strippen en conserveren van lino- en pvc-vloeren.

Bouwschoonmaak

Bij bouwen en verbouwen ontkomt u niet aan grote hoeveelheden stof en ander vuil, dat met een ‘normale’ schoonmaak niet zomaar weg te werken is. Wij hebben hier een aparte specialisatie van gemaakt, zodat u, nadat wij geweest zijn, uw brandschone ruimtes (opnieuw) kunt inrichten.

Zonnepanelen

Door de diagonale ligging van zonnepanelen zijn deze vatbaar voor vervuiling en dit kan het rendement en de levensduur beïnvloeden. Periodiek onderhoud (minimaal 1x per jaar) middels reiniging met osmose water door zachte borstels behoudt uw zonnepanelen in conditie en heeft u geen rendement verlies.

Zwembad reiniging

Een zwembad binnen of buiten heeft naast het plezier het nadeel dat kalksteen, zouten, mos en algen zich vestigen op delen van de wanden en randen.

Nove diensten is uw specialist in het diep reinigen van uw zwembad! In samenspraak met uw installateur wordt uw zwembad geheel of deels leeggepompt en wordt na een goede analyse de juiste reinigingsmethode toegepast. Na de reiniging kan deze weer gevuld worden met water.

Brand/Water-sanering

Hebt u waterschade, bijvoorbeeld door een lek in een leiding? Of is er brand geweest, waarbij het vuur, het roet en/of het bluswater schade heeft veroorzaakt? Nove Diensten zorgt voor het schoonmaken, herstellen en in perfecte staat terugbrengen van uw pand.

Winter diensten

Zachte of strenge winter, het is nooit echt te voorspellen en kan veel overlast veroorzaken voor daken, wegen en parkings. Nove diensten wil uw partner zijn in een goede voorbereiding en uitvoering indien zich zwaar winterweer voordoet. Een interventie die resulteert in het snel sneeuwvrij maken van uw dak, toegangsweg of parking alsmede het preventief zout strooien.

Tankstations

Ook voor het technisch nazicht, controle en schoonmaak van bemande en onbemande stations is Nove diensten uw beste partner. Denk aan periodiek reinigen van luifels, vloeren, tankeiland, reclamezuilen, shop en aanvullen van bancontact/hand papier etc…

Industriële reiniging

Bij industriële reiniging denken we in eerste instantie aan het schoonmaken van zaken in bedrijfsgebouwen die meer nodig hebben dan alleen een emmertje zeepsop, bij manier van spreken. Om enkele voorbeelden te noemen:

 • spanten
 • wanden
 • plafonds
 • TL-armaturen
 • vloeren
 • laadstations
 • garageroldeuren

Voor een uiterst grondige reiniging van deze en andere zaken heeft Nove Diensten de kennis, de mensen en de expertise in huis.