Onze diensten: Onderhoud

Onderhoud

Om uw pand in opperste conditie te houden, is regelmatig onderhoud aangewezen. Niet alleen vanwege het reinigende aspect ervan, maar ook omdat we tijdens het onderhoud waar mogelijk zorgen voor bescherming die een langere levensduur bewerkstelligt.

Eerst maken we een analyse om zeker te zijn dat we met de juiste producten aan de slag gaan. Elk materiaal heeft namelijk zijn unieke eigenschappen en manier van behandelen. Metalen zoals RVS en aluminium vergen een geheel andere aanpak dan bijvoorbeeld steen en beton. En met hout moet weer op een andere manier worden omgegaan.

Bekijk projecten

Anti-graffiticoatings

Er bestaan speciale coatings die het voor de graffiti-kunstenaars onmogelijk maken om uw gevel te versieren. Uiteraard kunnen wij deze coating voor u verzorgen.

Gevelrenovatie

Gebarsten stenen, kapotte en lelijke voegen; wij zorgen ervoor dat het hersteld wordt en dat uw gevel er weer spic en span uitziet.

Glasrenovatie

Herstellen van verweerde en beschadigde ramen.

Graffiti

Graffiti kan heel mooi en kunstig zijn, maar als u het aantreft op uw pand, is het meestal zeer hinderlijk. Nove Diensten zorgt ervoor dat u geen spoortje meer ervan vindt.

Hydrofuge

Het aanbrengen van waterafstotende middelen om uw gevel voor lange tijd te beschermen tegen externe invloeden.

Nanocoatings

Nanocoatings voor aluminium, trespa en pvc: hoewel dit doorgaans duurzame materialen zijn, kunnen deze aangetast en vervuild worden door onder meer klimatologische omstandigheden. Om deze aantasting te vertragen/voorkomen kan Nove Diensten een coating aanbrengen die speciaal voor dit doel ontwikkeld is.

Loading portfolio ...

Onderhoud - Projecten

Bekijk hier enkele voorbeelden van onze projecten in de categorie 'Onderhoud'.

Bekijk al onze projecten